Herhaalfunctie agenda HWCMS

Herhaalfunctie agenda HWCMS

Herhaalfunctie agenda HWCMS Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 18 augustus 2022

HWCMS is een door ons ontworpen en gebouwd content management systeem. Hiermee onderhoud je zelf een website, en voeg je eenvoudig zaken als teksten, foto's, sliders en nieuwsberichten toe. Wij hebben een aantal instructievideo's gemaakt om je te helpen bij het gebruik van HWCMS. Recent hebben wij een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het herhalen van agenda-items. In dit blogbericht vertellen we daar wat meer over.

Agenda-items tonen op je website
Vind je het belangrijk dat jouw bezoekers inzicht hebben in data van aanstaande evenementen, trainingen, vergaderingen of andere gebeurtenissen? Dan is het handig om een agenda toe te voegen aan jouw HWCMS-website. Zo kan je per gebeurtenis een agenda-item aanmaken, welke direct zichtbaar kan zijn op je website.

Maar als je regelmatig terugkerende activiteiten op de planning hebt, moet je deze dan keer op keer handmatig invoeren? Nee, dat hoeft niet. Met de herhalen functie van HWCMS kun je agenda-items Laatst eenvoudig terug laten komen op bijvoorbeeld de 1e, 2e, 3e (enz) van de maand, of wekelijks, maandelijks, laatste maandag, dinsdag, woensdag van de maand, et cetera.

Zo hebben wij een klant die de uitbater is van een dorpshuis. Hier worden op vaste momenten clubavonden georganiseerd. Met onze agenda herhaalfunctie hoeft elk evenement slechts eenmaal te worden ingevoerd, en kan dan op gewenste momenten herhaald worden. Dat scheelt weer typwerk!

Wat maakt een website een goede website?

Wat zoek jij in een websitebeheersysteem? Laat je verrassen door de vele functies van HWCMS, en kijk eens op deze pagina om te zien wat je allemaal kunt doen met een CMS-website van Hoogma Webdesign.

Mis je een functie, of kom je ergens niet uit? Wij krijgen graag feedback, zo kunnen wij onze systemen nog beter finetunen op de eindgebruiker: jou! Daarom houden wij de lijntjes kort hier bij Hoogma Webdesign. Bel met je vragen, of mail ons op info@hoogmawebdesign.com. We horen graag van je!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.