Herhaalfunctie agenda HWCMS

Herhaalfunctie agenda HWCMS

Herhaalfunctie agenda HWCMS Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 18 augustus 2022

HWCMS is een door ons ontworpen en gebouwd content management systeem. Hiermee onderhoud je zelf een website, en voeg je eenvoudig zaken als teksten, foto's, sliders en nieuwsberichten toe. Wij hebben een aantal instructievideo's gemaakt om je te helpen bij het gebruik van HWCMS. Recent hebben wij een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het herhalen van agenda-items. In dit blogbericht vertellen we daar wat meer over.

Agenda-items tonen op je website
Vind je het belangrijk dat jouw bezoekers inzicht hebben in data van aanstaande evenementen, trainingen, vergaderingen of andere gebeurtenissen? Dan is het handig om een agenda toe te voegen aan jouw HWCMS-website. Zo kan je per gebeurtenis een agenda-item aanmaken, welke direct zichtbaar kan zijn op je website.

Maar als je regelmatig terugkerende activiteiten op de planning hebt, moet je deze dan keer op keer handmatig invoeren? Nee, dat hoeft niet. Met de herhalen functie van HWCMS kun je agenda-items Laatst eenvoudig terug laten komen op bijvoorbeeld de 1e, 2e, 3e (enz) van de maand, of wekelijks, maandelijks, laatste maandag, dinsdag, woensdag van de maand, et cetera.

Zo hebben wij een klant die de uitbater is van een dorpshuis. Hier worden op vaste momenten clubavonden georganiseerd. Met onze agenda herhaalfunctie hoeft elk evenement slechts eenmaal te worden ingevoerd, en kan dan op gewenste momenten herhaald worden. Dat scheelt weer typwerk!

Wat maakt een website een goede website?

Wat zoek jij in een websitebeheersysteem? Laat je verrassen door de vele functies van HWCMS, en kijk eens op deze pagina om te zien wat je allemaal kunt doen met een CMS-website van Hoogma Webdesign.

Mis je een functie, of kom je ergens niet uit? Wij krijgen graag feedback, zo kunnen wij onze systemen nog beter finetunen op de eindgebruiker: jou! Daarom houden wij de lijntjes kort hier bij Hoogma Webdesign. Bel met je vragen, of mail ons op info@hoogmawebdesign.com. We horen graag van je!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.