De voordelen van een website in HWCMS

De voordelen van een website in HWCMS

De voordelen van een website in HWCMS Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 11 oktober 2021

In welke branche je ook onderneemt, het hebben van een eigen website is tegenwoordig onmisbaar. Online aanwezigheid is niet meer weg te denken en waar sommige mensen er privé nog voor kiezen geen digitale ruchtbaarheid te geven aan hun bestaan, is dit voor het bestaan van jouw eigen onderneming natuurlijk wel anders. Want op hoe meer plekken je aanwezig bent, hoe beter jij door potentiële klanten gevonden wordt, toch? Daar komen we later in dit artikel op terug.

Het begint met een goede website
Wat jouw doelgroep ook is, de kans is erg groot dat deze online actief is. We zitten al een flinke poos in het digitale tijdperk en het gebruik van internet, computers en smartphones is wereldwijd doordrongen tot praktisch alle lagen van de bevolking. Grote kans, dat als mensen op zoek zijn naar de dienst die of het product dat jij aanbiedt, ze op een gegeven moment - ook - online zullen gaan zoeken. En dan wil je natuurlijk dat jouw onderneming op juiste wijze aan hen wordt gepresenteerd!

Eenvoudig jouw eigen website opzetten en onderhouden
Het klinkt eenvoudig: een website opzetten zodat je online gevonden wordt. Maar dat blijkt in de praktijk nogal eens tegen te vallen. Want waar ga je beginnen? Bij een gratis websitemaker, om er vervolgens achter te komen dat er niets wordt gedaan qua onderhoud of beveiliging? Of dat je per ongeluk op een verkeerde knop drukt, en alles verschoven, of nog erger: weg is? Daar zit jij niet op te wachten! Behalve wanneer je websitebouwer bent, ben jij waarschijnlijk liever bezig met het inrichten van je onderneming dan met het bouwen van een website. Gelukkig kun je het onderhoud en de compatibiliteit van jouw website met een gerust hart aan Hoogma webdesign uit Beerta overlaten.

Maak kennis met HWCMS, ons gebruiksvriendelijke website-beheersysteem

Met ons eigen ontworpen CMS-systeem, HWCMS genaamd, is het plaatsen van pagina's, afbeeldingen, teksten, blogs, een eventuele webshop en meer een eitje geworden. Je voegt eenvoudig zelf pagina's toe, bepaalt de volgorde, geeft de website het logo en de kleuren in de huisstijl van jouw onderneming, en klaar is jouw website! Zorgen om de technische kant, zoals de beveiliging van de website, updates zodat de website goed bereikbaar is én op alle devices juist wordt weergegeven, heb je niet met HWCMS. De technische kant regelen wij namelijk voor je.

SSL-beveiliging en website-onderhoud
Hoogma Webdesign helpt je graag met het installeren van je website. Zo regelen wij standaard het SSL-certificaat voor een beveiligde en versleutelde verbinding. Maar wij doen meer. Wij voeren periodiek onderhoud uit aan het systeem waardoor jouw website altijd blijft draaien. Als je op dit moment een verouderde website hebt, weet je vast hoe vervelend het is om te horen te krijgen dat jouw website slecht bereikbaar is, of dat bezoekers er niet op komen omdat Google deze als onveilig beschouwt. Met HWCMS zijn die problemen verleden tijd, en je voegt ook nog eens heel eenvoudig zelf blogs, afbeeldingen en sliders toe. Voor een perfect SEO-resultaat helpen wij je uiteraard graag, informeer naar de mogelijkheden.

Een actuele website in de stijl van jouw bedrijf, zonder gedoe

Wil jij ook de voordelen van een nette, frisse website die goed gevonden wordt in Google, maar niet het werk van de technische kant ervan? Ga dan voor een website van HWCMS. En vind je het installeren lastig, dan helpen wij je daar graag bij. Kijk eens op deze pagina voor een uitgebreide opsomming van functies bij een HWCMS-pagina, en informeer naar de voordelige prijs. Met onze praktische instructievideo's zal je met weinig inspanning een heel goed en mooi resultaat boeken! En heb je geen tijd of zin in het schrijven van blogs of om jouw website te optimaliseren voor Google? Wij helpen je hier graag bij tegen een zeer scherp uurtarief. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.