API-koppeling met Google Agenda gemaakt

API-koppeling met Google Agenda gemaakt

API-koppeling met Google Agenda gemaakt Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 12 april 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Wij laten je graag zien waar wij ons mee bezig houden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een API-koppeling met Google Agenda. Dat is een handige manier om op afstand via jouw website afspraken in een Google Agenda te zetten.

Wat is een API-koppeling?

Een API-koppeling laat verschillende systemen met elkaar met elkaar communiceren. Het bouwen van een dergelijke koppeling is maatwerk, als dit niet goed gebeurt kan je systeem fouten gaan vertonen. En een API-koppeling dient niet in de laatste plaats goed beveiligd te zijn. Het bouwen van zulke koppelingen doen wij vaker, wij zijn hierin gespecialiseerd.

Wij kwamen op het idee van een API met Google Agenda naar aanleiding van een vraag van een gebruiker van onze software voor beveiligers: Secusoft. Met deze software roosteren planners hun beveiligingsmedewerkers in. Dankzij de slimme koppeling worden nieuwe diensten nu direct in de Google Agenda van de medewerker gezet. Hij of zij hoeft dit dus niet meer zelf te doen, en dat scheelt tijd.

Meer weten over het werk van Hoogma Webdesign?

Heb jij ook behoefte aan een koppeling met Google Agenda voor jouw website, of heb jij een andere vraag? Neem dan contact met ons op, bij Hoogma Webdesign staan wij je graag te woord!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.