Gijsbear, Winschoten

Gijsbear, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Gijsbear is een initiatief van Marjolein Keizer. Hiermee wordt aanstaande ouders één webshop geboden waar zij alle producten die nodig zijn voor de komst van hun baby kunnen kopen. Deze producten zijn met zorg geselecteerd, en uitvoerig getest door andere ouders om ervoor te zorgen dat alleen kwaliteitsproducten worden aangeboden.

Maatwerk in opmaak en stijl (CSS)
Deze website met webshop maakten wij in ons eigen websitebeheersysteem HWCMS. Er kwam tevens wat maatwerk in CSS aan te pas, aangezien de opmaak op sommige pagina's anders moest worden dan standaard mogelijk is in ons systeem. Dit deden wij uiteraard graag, en het resultaat is een verzorgde, rustige website waarbij de focus ligt op de producten.

Een webshop in HWCMS is eenvoudig te onderhouden. Je kunt hiermee tevens aan voorraadbeheer doen, en print pakbonnen en facturen gemakkelijk uit vanuit het beheersysteem. Wanneer je hulp nodig hebt of ergens niet zelf uitkomt, helpen wij van Hoogma Webdesign je graag.

Bekijk de website van Gijsbear hier:

Meer informatie op: https://www.gijsbear.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.