Gijsbear, Winschoten

Gijsbear, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Gijsbear is een initiatief van Marjolein Keizer. Hiermee wordt aanstaande ouders één webshop geboden waar zij alle producten die nodig zijn voor de komst van hun baby kunnen kopen. Deze producten zijn met zorg geselecteerd, en uitvoerig getest door andere ouders om ervoor te zorgen dat alleen kwaliteitsproducten worden aangeboden.

Maatwerk in opmaak en stijl (CSS)
Deze website met webshop maakten wij in ons eigen websitebeheersysteem HWCMS. Er kwam tevens wat maatwerk in CSS aan te pas, aangezien de opmaak op sommige pagina's anders moest worden dan standaard mogelijk is in ons systeem. Dit deden wij uiteraard graag, en het resultaat is een verzorgde, rustige website waarbij de focus ligt op de producten.

Een webshop in HWCMS is eenvoudig te onderhouden. Je kunt hiermee tevens aan voorraadbeheer doen, en print pakbonnen en facturen gemakkelijk uit vanuit het beheersysteem. Wanneer je hulp nodig hebt of ergens niet zelf uitkomt, helpen wij van Hoogma Webdesign je graag.

Bekijk de website van Gijsbear hier:

Meer informatie op: https://www.gijsbear.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.