Webdesign op maat

Functioneel, overzichtelijk en goed vindbaar, dat is de kern van een goed gebouwde website. Punten die essentieel zijn voor een website van elke onderneming. Het bouwen van een hoogwaardige website is een vak. Hoogma Webdesign is hierin gespecialiseerd en helpt je graag. Wij leveren professionele, maatwerk websites en online applicaties, met vele technische mogelijkheden.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door niet alleen technisch te denken, maar wij denken ook met je mee over de te behalen marketingdoelen. Samen realiseren wij het doel en het resultaat wat jij voor ogen hebt met jouw website. Het ontwerp van de website wordt hier op afgestemd, waarbij de nazorg van groot belang is. Denk bijvoorbeeld aan het "fine-tunen" van je zoekwoorden of het gemak van het doorvoeren van wijzigingen na de oplevering van de website.

Ruime ervaring

Wij programmeren en schrijven de gehele code van de website handmatig in XHTML, HTML en in PHP, altijd in combinatie met een apart CSS document voor de opmaak. Er wordt geen gebruik gemaakt van "editor" en ook geen standaard gratis bouwsystemen. Deze programma’s zijn vaak vervuilend voor de broncode van de website waardoor de deze slechter scoort in Google en niet goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. Dankzij onze ruime ervaring gebruiken wij technieken en scripts die door ons zelf ontwikkeld of verbeterd zijn. Met onze werkwijze leveren wij "clean coding" websites met een grote toegankelijkheid voor zoekmachines en die zonder HTML-fouten op het internet staan.

Eigen beheer

Wanneer je ervoor kiest om bepaalde delen van je website zelf te gaan beheren is dit mogelijk. Hoogma Webdesign maakt voor jou een op maat gemaakt en eenvoudig te bedienen controlepaneel. Door deze werkwijze kun je rekenen op een snelle en moderne website die goed vindbaar is in Google en die gemakkelijk te onderhouden is.

Vele mogelijkheden

Tijdens een kennismakingsgesprek informeren wij je graag over onze unieke werkwijze en de vele mogelijkheden voor een website die bovendien goed vindbaar is in de zoekmachines. Voor een geheel vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op.

HWCMS: een eenvoudige, nette website met uitgebreide mogelijkheden

Heb je behoefte aan een eenvoudige website, die je zelf gemakkelijk kunt onderhouden, en die toch netjes en compleet is? Dan is het HWCMS-systeem vast iets voor jou. Bespaar jezelf tijd en geld met een een eenvoudig te bedienen website, die volledig aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Je voegt eenvoudig zelf foto's en teksten toe, of gebruikt hem voor de online verkoop van producten of diensten met mooie module webshop. Lees hier meer over een HWCMS-website, of neem contact op met Hoogma Webdesign.

Te gustaría ver mas? visita la página Onze diensten.

Socio de:
Enlace de API realizado con Google Calendar - Hoogma Webdesign Beerta

Enlace de API realizado con Google Calendar

12 abril 2021 - Nos complace mostrarle lo que hacemos. Actualmente estamos finalizando un enlace API con Google Calendar. Esta es una forma práctica de poner citas en un Calendario... Lee más »

Qué hacer y qué no hacer para evitar que sus correos electrónicos terminen en el buzón de correo no deseado - Hoogma Webdesign Beerta

Qué hacer y qué no hacer para evitar que sus correos electrónicos terminen en el buzón de correo no deseado

16 marzo 2021 - Mail Problems Recientemente hemos recibido muchas llamadas de clientes que tienen problemas para enviar el correo. Sus correos electrónicos no llegan a los destin... Lee más »

Contact via Whatsapp

Este sitio web funciona mejor si acepta cookies para redes sociales y estadísticas.