Advies en consultancy

Regelmatig krijgen wij de vraag van nieuwe klanten of wij even naar hun huidige, elders gebouwde website willen kijken. De redenen hier voor zijn uiteenlopend maar duiden meestal op ontevredenheid of gebrekkige communicatie tussen de huidige webdesigner en de klant, of het slecht scoren van de site in Google.

Analyse van je bestaande website

Wij bieden je een "second opinion": een frisse kijk op jouw website. Wij controleren geheel objectief en letten daarbij op een aantal punten. Na de website te hebben bekeken brengen we ons verslag hierover naar je uit.

Hoe scoort jouw website?

Er komt direct een aantal zaken aan het licht zoals: Toegankelijkheid en optimalisatie voor de zoekmachines, technische compleetheid (juist gebruik van de HTML-code), controle op technische fouten, browser compatibiliteit (is de site goed te zien voor elke bezoeker?), gebruiksgemak (is de site geschikt voor mobiel gebruik?) en de vindbaarheid van je website in Google.

Indien je advies wil over hoe jouw huidige website erbij staat op deze punten, en wat er kan verbeteren, of als je zelf suggesties hebt die je graag zou willen zien op je website, neem dan gerust contact met ons op. Onze jarenlange ervaring biedt in de meeste gevallen direct een antwoord op jouw vraagstukken.

Te gustaría ver mas? visita la página Onze diensten.

Socio de:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Así es como haces y comprimes fotos deslizantes tú mismo - Hoogma Webdesign Beerta

Así es como haces y comprimes fotos deslizantes tú mismo

18 enero 2022 - ¿Ya está utilizando nuestro hermoso sistema de administración de sitios web HWCMS? Con esto, usted mismo puede implementar fácilmente su sitio web, sin tener que... Lee más »

Correos electrónicos con una extraña sensación visceral - Hoogma Webdesign Beerta

Correos electrónicos con una extraña sensación visceral

13 diciembre 2021 - A veces recibes un correo electrónico en el que inmediatamente tienes una sensación extraña. Realmente no se puede ubicar ese presentimiento, está escrito de... Lee más »

Contact via Whatsapp

Este sitio web funciona mejor si acepta cookies para redes sociales y estadísticas.