Krachtige webhosting

Webhosting is een stukje ruimte op een server in een datacentrum. Deze ruimte heb je nodig om de teksten, afbeeldingen en andere bestanden van je website op te slaan. Samen met de e-maildiensten en de hoeveelheid dataverkeer die wij ter beschikking stellen heet dit webhosting. Het door jou gekozen domein koppelen wij aan jouw webhosting.

De beste beveiliging

Wij beschikken over de meest geavanceerde servers op verschillende locaties in de snelste datacentrales van Nederland. Onze servers hebben de nieuwste beveiligingssoftware geïnstalleerd en zijn uitstekend beveiligd tegen hackers en aanvallen. Mocht je zelf al over een domein beschikken, dan kunnen wij voor jou de technische koppeling tot stand brengen naar onze webservers. Ook voor algemene hulp en vragen over DNS, Name Servers en hosting kun je bij ons terecht.

Verhuizen van bestaande website is mogelijk

Mocht je nu al een website hebben die elders gehost wordt, dan zetten wij de website gratis voor je over naar onze server. In de meeste gevallen kunnen wij snel jouw website verhuizen zonder dat deze offline gaat. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Dedicated server

Naast de normale hosting, leveren wij ook dedicated servers. Met een dedicated server heeft u meer flexibiliteit qua instellingen en één gehele server ter beschikking voor uw bedrijf.

Te gustaría ver mas? visita la página Onze diensten.

Socio de:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Así es como haces y comprimes fotos deslizantes tú mismo - Hoogma Webdesign Beerta

Así es como haces y comprimes fotos deslizantes tú mismo

18 enero 2022 - ¿Ya está utilizando nuestro hermoso sistema de administración de sitios web HWCMS? Con esto, usted mismo puede implementar fácilmente su sitio web, sin tener que... Lee más »

Correos electrónicos con una extraña sensación visceral - Hoogma Webdesign Beerta

Correos electrónicos con una extraña sensación visceral

13 diciembre 2021 - A veces recibes un correo electrónico en el que inmediatamente tienes una sensación extraña. Realmente no se puede ubicar ese presentimiento, está escrito de... Lee más »

Contact via Whatsapp

Este sitio web funciona mejor si acepta cookies para redes sociales y estadísticas.