Crete Joy, Kreta, Griekenland

Crete Joy, Kreta, Griekenland Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe module ontworpen voor ondernemersechtpaar
Voor Piet en Tina Gram hebben van vakantieverblijf Crete Joy hebben wij de website mogen inrichten. Met het gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem HWCMS kan het ondernemende echtpaar, dat de pensioenleeftijd al heeft bereikt, zelf de website van hun vakantieappartement onderhouden.

Speciaal voor Crete Joy hebben wij daarnaast een nieuwe module ontworpen, die vanaf nu voor iedereen met een HWCMS-website te gebruiken is. Met de Kalendermodule kun je eenvoudig aangeven of jouw vakantiehuisje, B&B of appartement nog beschikbaar is, en op welke dagen deze is volgeboekt. Ideaal voor het vakantieverblijf Crete Joy.

Crete Joy ligt in Georgioupolis, in Griekenland, op het eiland Kreta. Piet en Tina bewonen zelf de bovenverdieping van het appartement en zijn vanuit Nederland geëmigreerd om hun droom te volgen: een vakantieverblijf openen op het zonnige Griekse eiland. Het vakantieverblijf is prachtig ingericht en beschikt over een eigen ingang en voldoende privacy. Je geniet er van de Mediterraanse rust, maar je bent ook binnen een paar minuten in een bruisend stadje als je dat wenst.

Neem eens een kijkje op de website en kom alvast in warmere sferen. Kan je niet wachten om te vertrekken naar het zonnige Kreta? Check dan vooral even of jouw gewenste datum nog beschikbaar is op de `Kalender`...

Meer informatie op: https://www.cretejoy.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.