Crete Joy, Kreta, Griekenland

Crete Joy, Kreta, Griekenland Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe module ontworpen voor ondernemersechtpaar
Voor Piet en Tina Gram hebben van vakantieverblijf Crete Joy hebben wij de website mogen inrichten. Met het gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem HWCMS kan het ondernemende echtpaar, dat de pensioenleeftijd al heeft bereikt, zelf de website van hun vakantieappartement onderhouden.

Speciaal voor Crete Joy hebben wij daarnaast een nieuwe module ontworpen, die vanaf nu voor iedereen met een HWCMS-website te gebruiken is. Met de Kalendermodule kun je eenvoudig aangeven of jouw vakantiehuisje, B&B of appartement nog beschikbaar is, en op welke dagen deze is volgeboekt. Ideaal voor het vakantieverblijf Crete Joy.

Crete Joy ligt in Georgioupolis, in Griekenland, op het eiland Kreta. Piet en Tina bewonen zelf de bovenverdieping van het appartement en zijn vanuit Nederland geëmigreerd om hun droom te volgen: een vakantieverblijf openen op het zonnige Griekse eiland. Het vakantieverblijf is prachtig ingericht en beschikt over een eigen ingang en voldoende privacy. Je geniet er van de Mediterraanse rust, maar je bent ook binnen een paar minuten in een bruisend stadje als je dat wenst.

Neem eens een kijkje op de website en kom alvast in warmere sferen. Kan je niet wachten om te vertrekken naar het zonnige Kreta? Check dan vooral even of jouw gewenste datum nog beschikbaar is op de 'Kalender'...

Meer informatie op: https://www.cretejoy.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.