Uw website extra beveiligd met onze 2-staps verificatie Blog news updates websites internet computers

Uw website extra beveiligd met onze 2-staps verificatie

Uw website extra beveiligd met onze 2-staps verificatie

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten en ter bescherming van hun website en privacygevoelige informatie die wordt opgeslagen binnen die website, heeft Hoogma Webdesign 2-staps verificatie mogelijk gemaakt.

Wat is 2-staps verificatie?
2-staps verificatie houdt in dat je niet alleen inlogt met een wachtwoord, maar daarbij ook nog een code invoert die je op je mobiele telefoon te zien krijgt.

Hoe werkt 2-staps verificatie?
- Download de app Google Authenticator op je mobiele telefoon.
- Scan de streepjescode die je te zien krijgt op het inlogscherm van je website.
Vanaf nu is het account aan de app gekoppeld. Elke keer dat je wilt inloggen voer je niet alleen je gebruikelijke wachtwoord in, maar ook de code die op je mobiel te zien is. Deze code wordt elke 30 seconden ververst, dus verandert elke halve minuut.

Waarom 2-staps verificatie?
De belangrijkste reden waarom je deze extra beveiliging in je website zou willen activeren, is omdat je zeker wil zijn dat jij als enige in het beheermenu van je website kan komen, en gegevens kunt inzien en wijzigen. Het gebeurt vaak dat we, met de overdaad aan wachtwoorden die overal voor nodig zijn, en waarvan ook nog vaak wordt gevraagd ze verschillend te houden in verband met het gevaar op ontdekking of hacking ervan, de wachtwoorden automatisch opslaan in onze browser. Maar vergeet niet dat iedereen die achter jouw scherm kruipt, dus op die manier ook in het beheermenu van je website kan komen. Dat moet je niet willen, want hier heb je niet alleen alle belangrijke gegevens over je bedrijf, maar ook klant- en personeelsgegevens opgeslagen en in sommige gevallen zelfs facturen en financiële gegevens. Je moet er toch niet aan denken dat die gegevens in verkeerde handen vallen?

Europese privacywet (AVG)
Per 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese Privacywetgeving van start; de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is dan van kracht. Vanaf die datum hebt je als organisatie meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens (verantwoordingsplicht). Bereid je hierop voor! De nieuwe Europese privacywet geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken, dus ook voor (kleine) mkb'ers en zzp'ers die gegevens verwerken zoals het bijhouden van klantafspraken, telefoonnummers van klanten of personeelsinformatie.

Houd je je als bedrijf niet aan de AVG, dan kunnen er sancties worden opgelegd. Deze zijn niet mals, boetes kunnen oplopen tot bedragen met 7(!) nullen.

Meer weten over online veiligheid en boetes voorkomen?
Neem dan contact op met Hoogma Webdesign in Beerta. Wij geven helder antwoord op je vragen en helpen je website optimaal te beveiligen zodat je als ondernemer gemakkelijker je verantwoordingsplicht kunt nakomen. Wij zijn bereikbaar op 0597-855758 en via info@hoogmawebdesign.com.

See as well the previous messages in our blog.

Latest projects

 • Green4Health Winschoten Netherlands

  Green4Health Winschoten
  Maatwerk in 5 talen »»

 • Speedyellow.com Oude Tonge Netherlands

  Speedyellow.com Oude Tonge
  Grote maatwerk advertentiesite »»

 • Autobedrijf D.Mulder Winschoten Netherlands

  Autobedrijf D.Mulder Winschoten
  Maatwerk website met occasions »»

Video

Hoogma Webdesign promotievideo

Curious what we can do for you?

We are happy to give you more information and a free consult

Recommended websites

 • Secusoft - dé software voor beveiligers
 • Johan Kroon Administratie Scheemda
 • Oost-Groningen Oostgrunn.nl
 • Nautical Websites Boats and Yachts
 • Alle Ondernemers Nederland
 • Webcams Abroad
 • ZZP Nota Maken online factureren
 • Nederlands - Dutch
 • English
 • Español - Spanish